ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Нов курс "Активно здраве" - Да посрещнем есента с усмивка

От септември 2010 година до юни 2011 година в Център за личностна ефективност на г-жа Ирина Недялкова  ще се провеждат групови занятия по поддръжка и развитие на здраве и психика за възрастни - курс „Активно здраве”.


Ирина Недялкова е магистър психолог, сертифициран хипнотерапевт, преподавател на курсове за личностно и професионално развитие. Притежава голям опит по практическо разрешаване на психологически и свързани с тях здравословни проблеми на своите клиенти, както и опит в групово обучение и терапия.


Занятията в групи „Активно здраве” поставят за цел разтоварване на участниците от натрупаното психическо и физическо напрежение, а също  и укрепване на техния психически и физически тонус.  Ще се използват техники на въздействие и самовъздействие, като специализирани дихателни и физически гимнастики, специализирани комплекси упражнения от автотренинг по методиката на М.Норбеков, различни видове автомасажи, гетеротренинг и хипноза. За укрепването на психика ще се използват също  оригинална психосоматична гимнастика  по метода на Ю.Синенко и смехотерапия по метода на йога. За развитие на полезни навици ще се използват техники на визуализация и приьоми на НЛП.


Упражненията, които ще се провеждат в група заедно с други участници,  ще съдействат за преодоляване на нашия природен мързел и укрепване на мотивация към физическа и духовна активност.


Смесени групи от 5 до 10 участника ще се занимават 6 пъти на месец по 2 учебни часа. Времето на занятията е от 9:30 ч. до 11:30 ч. и от 18:30 ч. до 20:30 ч. Адрес на учебната зала: гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б. Телефон за контакти +359 888 81 11 17.


Заплащането за участието е предварително, поради ограничеността на брой участници в групите. Цена за единично посещение е 15 лв., абонамент за един месец (6 занятия) – 55 лв., абонамент за 3 месеца (18 занятия) – 145 лв.
Наши банкови реквизити са:  Център за личностно и професионално развитие „Интеншън скуул”,  IBAN: BG62 STSA 930000 172 146 31, BIC: STSABGSF, при  Банка ДСК, Участие в курс „Активно здраве”, предплащане от (трите имена  и телефон на участника).


Учебните дни през месец септември 2010 г. ще бъдат публикувани на сайта на Център за личностна ефективност www.effecenter.com след 15 август.  Участниците, предплатили своето участие, ще се известяват предварително за всички планирани промени и допълнителни мероприятия.


БЪДЕТЕ АКТИВНИ И ЗДРАВИ
ЗАЕДНО С НАС И ДРУГИ ПРИЯТЕЛИ
НА КУРСА „АКТИВНО ЗДРАВЕ”!

 

 

Обучения

Начало Новини Последни новини Нов курс "Активно здраве" - Да посрещнем есента с усмивка