ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Тренингите на Център за личностна ефективност из цяла България

София, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Варна, Велинград... За сега това са градовете, които Ирина Недялкова редовно посещава, за да провежда своите професионални обучения. С нейна помощ младите мениджъри по продажби в банките намират за себе си най-точното поведение в конфликтни ситуации. Хората често бъркат конфликта с кавгата и съперничеството и реагирайки неправилно, хабят силите и емоциите си напразно. Контролът върху емоциите е задължителен и благодарение на професионалните съвети на Ирина, е абсолютно постижим.

При сблъсък на интереси, говорим за конфликт и тогава природно заложените ни реакции са или да избягаме или остро да атакуваме... По-добре е обаче да не правим нито едното, нито другото, а да потушим емоциите, да използваме разума си и така да стигнем до правилни решения.
Ако вече си мотивиран, да се научиш и ти как да се владееш и върху какво да изградиш успешна кариера, провери в графика на занятията гостуванията на Ирина из градовете на България и се запиши!
През ноември очаквай и специализиран курс за правилното управление на финансите, който ще се проведе в Център за личностна ефективност, София.

 

Обучения

Начало Новини Последни новини Тренингите на Център за личностна ефективност из цяла България