ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

За семейството

Какво ако работата ни върви добре, но в семейството срещаме неразбиране... И какво ако печелим пари, за сметка на обърнатия гръб и студенината вкъщи? Няма да се чувстваме пълноценни и това ще си личи. Защото, казано е - домът е нашата крепост, а тя трябва да бъде първо изградена на добри основи, а после – опазена. При нас имаш уникалната възможност да се учиш заедно с цялото си семейство. Това ще ти помогне да напредваш по-бързо, да направиш най-близките си хора свои съотборници в една обща кауза – хармонични и силни взаимоотношения.

Помислили сме как да забавляваме децата и под формата на игра те също да стигнат до важни изводи за семейните отношения и тяхната ценност. Във века на самотните хора, на разпадащите се бракове и несъстоялите се любови, скрепи и възроди своето семейство, за да бъдете рамо до рамо така, както сте се врекли – и в радост, и в болка...

„Време за живот!”

Оздравителна семейна програма за подобряване на физическото и психологическото състояние, укрепване на междуличностните взаимоотношения – в семейството и извън него, самоопределяне на направленията за развитие, както на отделните личности, така и на семейството като цяло, придобиване на необходимите знания и практики за реализиране на поставените задачи. Време е за нов, изпълнен с динамика, сила и настроение Живот!

 

 

Обучения