ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Ефективно решаване на проблеми, свързани с неправилна самооценка

 

 

Омръзна ли ви да отстъпвате, да преглъщате, да се отказвате от своите планове, да се страхувате и да проточвате нещата и времето от своя живот? Тогава замислете се за своята самооценка и заповядайте на семинара за решаването на тези проблеми:

„КАК ДА УКРЕПИМ СВОЯТА САМООЦЕНКА И ДА СПРЕМ ДА СИ ПРЕЧИМ В ЖИВОТА“.

Програмата на семинара ще включва отговори на следните въпроси:

  1. Защо ни пречи лошата самооценка и как разрушава живота ни:

често зад лошия късмет или негативната реакция на другите стои нашият собствен проблем с лошата самооценка. Семинарът ще ви даде по-широк и обективен поглед върху проблемите във вашия живот и методите за тяхното разрешаване.

  1. Нивото на вашата самооценка може да е по-различно от вашите представи:

понякога оценяваме поведението си като ефективно, но всъщност безоснователно отстъпваме пред проблемите, понякога страдаме от прекомерно завишените си  очаквания и перфекционизъм...  Професионалното тестиране на характера ще  ви помогне да осъзнаете истината: кога сте изправени пред наистина сложни обстоятелства и кога просто се предавате заради ниска самооценка.

  1. Това самооценка ли е или спомен за чужди проблеми:

вече всички знаем, че първите седем години неосъзнато формираме базови убеждения за себе си и света. Това могат да бъдат като случайни проблемни ситуации, в които попадаме, така и постоянен стрес поради проблемно поведение на близките и значимите за нас в този период хора. Годините летят, опитът ни нараства, но детското мнение за себе си остава непроменено! В хода на обучението вие ще успеете да намерите негативните неосъзнати убеждения, да оцените тяхната справедливост и да се справите със своя вътрешен враг, който спира вашето движение напред.

  1. Наистина ли оценяваме това, което познаваме:

всеки от нас е едно  уникално творение на Природата, а тя е много внимателна към своите ресурси – и винаги създава само това, което носи полза. Колко често не успяваме да намерим своето истинско призвание само защото сме убедени в предимството на качествата на другите, без да познаваме своите предимства! На семинара вие ще се запознаете с основните типове характери и тяхното истинско предназначение за изграждането на успеха на цялото човешко съобщество. Ще разберете, какво предсавлявате от себе си и какво е вашето предимство пред другите хора.

  1. Много ли искаме от живота, че се страхуваме да ни откаже:

как да избираме своите цели, как да преценяваме тяхната истинност и реалистичност, как да не се превърнем в празни мечтатели или обикновенни подражатели и как да следваме своя курс в бурното житейско море – това са въпросите, на които ще успеете най-после да отговорите като резултат на това обучение.

  1. Нека да фрмираме новото убеждение за себе си и да го изпратим в дълбините на своята личност:

мъдреците казват, че хората правят грешки заради липсата на нужната информация. Сега вие можете да използвате информацията, която получихте по времето на семинара, и да си кажете обективно , че това, което представлявате от себе си е достойно за уважение, помощ, обич и реализация. Няколко специални техники ще ви помогнот да интегрирате това убеждение в своето подсъзнание, така че да промените своето ежедневие към повече радост и успех!

  1. Да помогнем на другите да приемат нашата промяна и да я закрепим още повече:

Колко често се предаваме, защото другите отказват да повярват в нашите планове?! Ще ви разкажем как да презентирате себе си и своите убеждения за да получавате подкрепа на хората и да им помагате да вярват в вашия общ успех!

Това обучение ще ви даде възможност да се разделите със своите съмнения по отношението на безусловната ценности и актуалност на вашия живот и по този начин ще ви отвори нови пътища и възможности в живота! Ние ще ви помогнем с удоволствие да го постигнете!

Семинарът ще се проведе на 5 август в гр. София в Руския културно-информационен център на ул. Шипка 34.

Началото на семинара е 10-00.

Условието за участие е предварително записване с внасянето на такса за участие  60 лв до 3 август включително и 75 лв в деня на семинара.

По всички въпроси относно участието в семинара можете да се консултирате на тел. +359 888 81 11 17.

 

Ще се радваме да бъдем заедно по време на вашето вълнуващо пътешествие към себе си!

 

Учебно-практически семинар „Твоят нов помощник - СТРЕС!”

В съвременния свят практически всеки е подложен на стрес. Научните изследвания включват в списъка на заболяванията, предизвикани или засилени от стреса, затлъстяването, сърдечно-съдовите проблеми, болестта на Алцхаймер, диабета, стомашно-чревните заболявания и астмата. Стресът води до намаляването на имунната защита и повишава риска от инфекционни заболявания. Стресът нарушава съня и разрушава нервната система. Стресираните хора често губят контрол над своето поведение и емоционалните реакции и влошават отношенията си с другите хора. По данните на социологическите и медицинските изследвания, смъртността при хората, преживели силен стрес, се повишава с 30 %!

Стресът е пагубен за нас – как да се справим с него?!

Добрата новина е в това, че стресът може да бъде контролиран, че ние можем да се разтоварваме от стрес и дори съвсем безопасно да го използваме за повишаване на качеството на нашия живот!

Тези възможности ще бъдат използвани по време на новия учебно-практически семинар „Твоят нов помощник – стрес!”, разработен и провеждан от психолога и психотерапевт Ирина Недялкова.

 Програмата на семинара е разпределена на 9 астрономически или 12 учебни часа в рамките на 3 последователни дни – петък, събота и неделя. Всеки ден на обучението участниците ще получават практическа помощ за разтоварване от стреса, ще научават принципите на правилната организация на живота, ще подобряват своята стресоустойчивост с помощта на тренировки и упражнения и най-важното, ще практикуват използването на стреса за развитието на своята сила и комуникативност!

Учебно-практическият семинар „Твоят нов помощник – стрес!” ще се проведе в гр. София на 6, 7  и 8 февруари 2015г. Записването за участието е предварително. Цената за 1 участник е 120 лв. За 2-ма и повече участници от едно учреждение или семейство се предвиждат отстъпки от цената. При повторно посещаване на семинара се заплаща 60 % от общата цена. При заплащането в деня на началото на семинара цената се увеличава с 20%. Заплащането се извършва по банков път на сметката на Центъра за личностно и професионално развитие „Интеншън скуул” след предварително уточняване на свободните места. Свържете се с нас на тел +359 888 81 11 17.

Използвайте това, с което природата ни е дарила, а науката е намерила начин за неговия контрол и приложение!

 

 

Нежната сила - уникален тренинг за жени

Всяка жена притежава собствена уникалност. При някои това се забелязва веднага, но при други, уникалните качества са скрити в дълбините на душата, притиснати под тежестта на съмненията, отговорността, разочарованията и самотата...
Често, без дори да си даваме сметка, се въвличаме в игра не по нашите правила в един свят, управляван от мъже... Следваме измислени идеали и се изгубваме все повече и повече. Затова не намираме нито истинския си път, нито собствения си начин за реализация. Проваляме взаимоотношенията си с другите, губим си времето, вместо да вървим нагоре, преминаваме през живота с горчивината на разочарованието и усещането за несъбудени и скрити възможности...

Ние ви предлагаме професионално съдействие на психолог Ирина Недялкова, преподавател с дългогодишен опит в провеждане на оздравителни учебни програми и тренинги за личностно и професионално развитие.
На базата на своите обширни познания в психосоматиката, поведенческата психология и психологията на личността, тя създава уникална учебна програма за жени „Нежната сила”, където в конкретен вид с помощта на практически техники и упражнения помага на участничките за кратък срок да извършат дълбока позитивна промяна, както в своята психика, така и в своя живот.

Вместо обичайните теоретични съвети на психолозите, вие на практика ще се научите как да преборите проблемите на века:

-    потиснато самочувствие;
-    ниска самооценка;
-    висока тревожност и раздразнителност;
-    бърза уморяемост;
-    ниска мотивация за живот;
-    проблеми в общуването и изграждането на взаимоотношения в семейна или делова среда;    
проблеми в кариерното израстване;
-    постоянен недостиг на време и средства;
 неудовлетвореност в интимната сфера.

 Тези практически методики ще бъдат освен атрактивно поднесени, но и полезни за всяка будна жена, не спряла да търси възможностите за по-добро личностно развитие и начините за реализация на своите планове!

 


   Теми на обучението:

-         от какво зависят успехът и реализацията на една жена;
-         природните способности на участниците, как да ги използваме и причините за предишните несполуки;
-         формиране и реализиране на конкретните стратегически и тактически цели за по-добър живот;
-         повишаване на вътрешната самопреценка и подобряване на външната визия;
-         подобряване на взаимоотношения в семейство, колектива и интимния партньер;
-         подобряване на състоянието на здравето и повишаване на жизненност и ефективност;
-         основните принципи на ефективното планиране и организацията на времето, усилията и парите;
-         упражнения за:
·        Укрепване на тялото и неговото енергийно състояние;
·        Повишаване на жизнения тонус и позитивно отношение към живота;
·        Решаването на проблеми в интимна сфера, подобряване на функционирането на   интимните органи ;
·        Подобряване на кожата на лицето;
·        Промяна на чертите на характера, укрепване на личния имидж;
·        Изграждане на хармонични взаимоотношения в семейна и делова среда;
·        Изграждане на ценностната система и планиране на време и финанси;
·        Развитие на памет, концентрация, внимание и творческо креативно мислене.

 Как се постигат резултатите?

Чрез динамичен групов тренинг с използване на мини - лекции, тестиране, самоанализ, визуализации, гимнастики, масажи, упражнения и индивидуални консултации.
 
Кога и къде се организира?
 
В градове София, Пловдив и Варна.
 
Как да се включа за участие в програмата?
 
С предварително записване и предплащане на 50 % от такса за участие.
 

Занятията ще се провеждат в 2 последователни дни по 6 часа с 1 час обедна почивка;
Такса за участие: 100 лв.;
Начало на курса можете да видите ТУК;

Телефон за контакти +359 888 811 117. 

А сега малко повече подробности!  

„Нежната сила”

Вървиш навела глава, ръцете ти вероятно са заети с пазарски чанти, а главата, разбира се с мисли – сега ще сготвя вечерята, после ще се погрижа за децата, ще поизчистя и ще легна рано. Утре в 7 е първата ми среща в работата, а и онова заседание... И така мисъл след мисъл, ден след ден, нощ след нощ. Живот след живот?... Жалко, но нямаш няколко живота! Точно този е твоят, тук и сега! Не е ли време да откриеш смисъла, хармонията и спокойствието, да усетиш нежната сила, че си жена, да обикнеш повече себе си и заслужено да вдигнеш глава?

Бъди себе си!
А сега си представи, че си на едно красиво място... Измисли си го, създай го специално за себе си, възнагради се с него! Там ти си очарователна, изключителна, неповторима. Ти чувстваш как природата е дала точно на теб силата и изкуството да обичаш и да бъдеш обичана, да създаваш деца и да се грижиш за тях, да бъдеш муза и да твориш, да си кралица и да управляваш света! Усети ли? Харесва ли ти?
Заедно можем да направим това красиво място твой истински дом. Професионални тестове ще ти покажат кръгло ли е твоето колело на живота или в него доминира нещо за сметка на другото. Ще получиш ценни насоки за професионално определяне, оценка на твоя темперамент и характер, определяне на твоите потребности. Стилист ще те посъветва как да подбереш гардероба и цялостната си визия не само с оглед на външния вид, а и на вътрешните подсъзнателни потребности. И в резултат на това, ще сияеш!

Бъди силна!
Овладей въздуха, водата, огъня и земята, подчини ги на своите цели, накарай ги да те изпълнят с хармония. Специални техники и упражнения ще ти помогнат да бъдеш здрава и уверена, да се почувстваш силна и независима.

Бъди богата!
И понеже знаем, че битието определя съзнанието, ще получиш полезни, практични съвети как да управляваш финансите в семейството, за какво и как е разумно да харчиш, от какво и как би могла да печелиш... Това ще те направи по-богата във всеки един смисъл на думата.

Бъди разумна!
Жените често сме романтично лекомислени и преди да преценим добре ситуацията се хвърляме в нея, а това води често до разочарования и болки за цял живот. Има начини да ги избегнеш- като се научиш да гледаш реалистично на живота, да анализираш всяка ситуация, всяка мисъл чрез фактите, които я потвърждават или опровергават. Няма да отнеме толкова време и усилия, колкото лекуването на наранена душа, нали?

Бъди обичана!
Осъзнавала ли си, че проблемите в любовта и несподелената любов всъщност често са резултат от твоето лично нехаресване и неуважение. А умееш ли самата ти да даваш безусловна любов? Отговорила ли си си на въпросите: заради какво се обичаш и как си го показваш, зачиташ ли собствените си интереси и грижиш ли се добре за себе си? Попитай се сега: какво би харесала в един мъж... Ще се окаже, че точно тези качества липсват в твоя собствен характер. Повярвай, ти можеш да го усъвършенстваш!
А чувала ли си за славянска магия за любов? Знаеш ли как да накараш само чрез концентрация и мисъл мъжете да те забелязват и желаят? Умееш ли да използваш силата на центровете в женския организъм – точките на страстта, копнежа, майчината обич, кокетството, любовта, романтиката? Извън всякаква мистика, съществува комплекс упражнения, които те правят съблазнителна и уверена.

Бъди здрава!
Всички знаем: здрав дух в здраво тяло. Ако душата ни боледува, рано или късно това разболява и тялото. Щом сме решени на промяна обаче, няма невъзвратими неща и няма болка без лек. Освен промяната в нагласите и целите, ще ни трябва и промяна за тялото. 18 древни магически упражнения „Червеният дракон Ци Гун” помагат на дишането, гъвкавостта, женствеността, енергичността и дори на зрението. Отнемат само 15 минути, а дават сила, самочувствие и здраве за цял живот.

Бъди спокойна!
Животът стана сложен и динамичен, често се чувстваме безсилни пред проблемите, объркани в решенията и...безкрайно уморени. Никой не е казал, че животът е безпроблемен или лесен, но има начини да противодействаш на напрежението и стреса като запазиш увереност, спокойствие и оптимизъм дори при сложни ситуации. Като откриеш хармонията и силата в себе си... Като знаеш как да степенуваш по важност задачите си. Като създадеш своя женски кралски щит срещу проблемите по пътя към мечтите си и ги сбъднеш! Като не забравяш нито за миг – точно на теб е дадено най-силното оръжие на земята – нежната сила. Използвай я!

„Спечели пари и свободно време”

Дойдоха времена, в които жените трябва да се справят успешно с много повече неща от майчинството и въртенето на домакинство. За самите нас днес, да си стоим вкъщи съвсем не е достатъчно. Стремим се да се съревноваваме с мъжете при отговорни професии, при взимане на категорични решения, при заемането на високи постове... И често пъти го постигаме – колко министерски кресла за заети от жени, при това не само у нас.
Ако искаш да разбереш не само тънкостите във владеенето на парите, но и в разпределянето на времето, през което да ги изкарваш, тази програма е за теб! Лесни и удобни, научно и практически подтвърдени похвати ще ти покажат възможностите за набавяне и увеличаване на най-важните жизнени ресурси – парите и времето. С нас ще укрепиш и увеличиш жизнената си енергия, при пълно съобразяване с психическите и физиологически женски особености. И още – ще те научим как да създаваш взаимоизгодно сътрудничество при реализация на поставените задачи.
Тези знания и умения ще те направят значително по-свободна и ще ти позволят да реализираш смело и успешно своите жизнени намерения!

„Най-обаятелната и привлекателната"

Всяка жена заслужава да се чувства така! Това ни е отредено от природата. А щом се почувстваш най-обаятелната и привлекателната, по-лесно ще се реализираш в една от най-важните житейски роли – тази на любовница и съпруга.
Ние ще ти помогнем да разбереш:
Как да покажеш вътрешната си красота и как да подобриш външната.
Как да избереш, привлечеш и да задържиш един мъж – спътникът в живота.
Как да намериш силите за успех, да развиеш енергетиката на тялото и да контролираш емоциите.
...Както и някои практически хитринки от десетки поколения жени от цял свят, успели да направят щастливи себе си и своите избраници.
Създаването на щастлива и силна двойка е задачата на това обучение. Искаш го за себе си, нали?


 

 

 

 

 

 

 

Обучения

Начало Курсове Програми за жени