ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

„Светът е в твоята длан”!

mladejВъв всяка човешка дейност успехът зависи от нашите личностни качества: професионалната подготовка,  комуникативните възможности, умението за организация, емоционалния контрол, разбирането на другите и себе си, високата самооценка и увереност в своите способности ...

Съвремените образователни институции не успяват да ни изградят тези важни практически навици... Или поне да дадат представа за нашите способности и възможности и да разяснят, как да ги използваме в живота, за да го изживеем с по-голяма полза за себе си и обкръжаващите.

 

Тези сериозни пропуски в създаването на жизненоважни за всеки мисловни и поведенчески навици се попълват с помощта на специализирани тренинги и семинари за личностно и професионално развитие.

 

Ние предлагаме за вашите деца уникалната специализирана учебна програма за тинейджъри "Светът е в твоята длан".

Тази учебна младежка програма няма аналог не само в България, но и по света.

За първи път младите хора  имат възможност да научат основни правила и методи на успешна професионална и личностна реализация, които психологът Ирина Недялкова години наред преподава  в елитарни бизнес-тренинги за водещи специалисти на български промишлени фирми, търговски и финансови компании и административни институции.
Нейният опит в преподаването на тези знания на деца в младежка възраст показва сериозен интерес от тяхна страна към този вид информация  и бърза  адаптация  на  получените знания, изграждане на трайни позитивни навици, повишаване на самооценка, намаляване на стрес и позитивни промени в социално поведение.

Участниците на програмата ще имат възможност да навлязат в живота, притежавайки ценните знания за:

•    кои са техните силни и слаби страни, способности и дарби, каква е отредената им посока в живота: това ще стане на базата на професионални психологически тестове и създаване на психопрофил на всеки участник;

•    как да избират своите цели и как да ги осъществяват: всяко дете ще води дневник, в който ще записва идеите си, а после ще съдейства тяхната реализация с помощта на усвоените методики;

•    как да се отнасят с грижа към тялото, сетивата и психиката си: детето трябва да отделя поне 30 минути на ден, за да ги укрепва и да не се разболява;

•    как да контролират емоциите си и да реагират спокойно и разумно в екстремални и конфликтни ситуации : специални практически упражнения ще ги научат да поддържат позитивен настрой и стабилно психическо равновесие;

•    как да подобряват паметта, наблюдателност, концентрацията и вниманието си;

•    как  да общуват безпроблемно със семейството и приятелите;

•    как по-добре да организират времето си за да е достатъчно за всички набелязани занимания;

•    как да обичат и да разбират другите хора, за да получават по-голямо удоволствие от своя живот.

 

Възможност за участие имат младежи от 13 до 18 годишна възраст.

Автор и водещ на програмата – психолог и психотерапевт Ирина Недялкова.

Информация за записването вие можете да получите на тел. +359 888 81 11 17.


 

 

Учебно-практическа програма "Уроци по здраве"

Щом детето премине 3-4 годинки, сякаш под команда родителите започваме да търсим най-подходящото място извън дома, където то да се чувства щастливо и да се развива по-самостоятелно. Осъзнаваме, че нашето съкровище вече е пораснало и искаме то да е подготвено добре за изненадите на живота.
Детски градини, занимални, музикални работилнички, танци... тези първи занимания са подходящи, не лишавай детето си от тях. Но! Ние ти предлагаме нещо наистина различно и уникално: освен да се забавлява, в нашия учебен център е възможно от най-ранно детство да получи правилна психологическа оценка за живота, да расте здраво и със самочувствие в днешния сложен и забързан свят.Какво точно ти предлагаме?
„Уроци по здраве”е за деца от 8 до 12 години. Възможно и даже желателно е родителите също да участват, особено ако се цели скрепяване и хармонизиране на връзката с детето. Така само след дни, ще имаш по-здраво физически и психически дете и най-важното – отлично подготвено за трудностите на тинейджърската възраст и живота на зрелия човек.Как действа на физиката?

 • решава проблемите с опорно-двигателния апарат;
 • решава проблемите със зрението, слуха, обонянието;
 • решава кожните проблеми;
 • укрепва имунитета.


Как действа на психиката?

 • повишава самооценката;
 • повишава самоконтрола над поведението;
 • премахва детските страхове и несигурност;
 • подобрява вниманието, паметта, концентрацията;
 • подобрява общуването;
 • повишава целенасоченото поведение;
 • засилва мотивацията към живота.


Гарантираме, че...
Това обучение ще остави позитивна следа за цял живот у детето - не само с практическите си упражнения, но и с осъзнаването на възможността за успех и развитие. И то във възраст, когато са по-лесно постижими.

Помогни на детето си да расте здраво и да успява!

Занятията ще се провеждат в 5 последователни дни по 2 астрономични часа;

Дата на началото можете да видите ТУК;

Телефон за контакти: +359 888 811 117.

 

 

Обучения

Начало Курсове Програми за деца