ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Новини и важни събития

Какво е хипноза?

  •  Хипнозата е състояние, което се проявява   физически и психически.   Хипнозата прилича на сън, но не е сън. Консумацията на кислород под хипноза остава една и съща като тази на будния човек. ЕЕГ- мозъчните вълни на хипнотизирания човек са същите като на буден. Хипнотизираният, например, осъзнава присъствието на други хора и всичко, което се случва по време на хипноза. При хипноза се работи по – активно с подсъзнанието  на хипнотизирания, така че да бъде по-открито за позитивна промяна на мислите, чувства и цялостното отношение към живота.
  • Хипнозата  законно може да се практикува  от хипнотерапевт, най- добре е той да е член на Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия – БАХХ, която единствено законно води такива обучения в България. Хипнотерапевти могат да бъдат само лица с психологическо или медицинско образование. По време на хипноза не се губи контрол  нито над  разума, нито  над поведението или действията. Вие можете да бъдете хипнотизиран само и единствено, ако поискате, в противен случай няма как това да се случи.
 

Нов курс "Активно здраве" - Да посрещнем есента с усмивка

От септември 2010 година до юни 2011 година в Център за личностна ефективност на г-жа Ирина Недялкова  ще се провеждат групови занятия по поддръжка и развитие на здраве и психика за възрастни - курс „Активно здраве”.


Ирина Недялкова е магистър психолог, сертифициран хипнотерапевт, преподавател на курсове за личностно и професионално развитие. Притежава голям опит по практическо разрешаване на психологически и свързани с тях здравословни проблеми на своите клиенти, както и опит в групово обучение и терапия.


Занятията в групи „Активно здраве” поставят за цел разтоварване на участниците от натрупаното психическо и физическо напрежение, а също  и укрепване на техния психически и физически тонус.  Ще се използват техники на въздействие и самовъздействие, като специализирани дихателни и физически гимнастики, специализирани комплекси упражнения от автотренинг по методиката на М.Норбеков, различни видове автомасажи, гетеротренинг и хипноза. За укрепването на психика ще се използват също  оригинална психосоматична гимнастика  по метода на Ю.Синенко и смехотерапия по метода на йога. За развитие на полезни навици ще се използват техники на визуализация и приьоми на НЛП.


Упражненията, които ще се провеждат в група заедно с други участници,  ще съдействат за преодоляване на нашия природен мързел и укрепване на мотивация към физическа и духовна активност.


Смесени групи от 5 до 10 участника ще се занимават 6 пъти на месец по 2 учебни часа. Времето на занятията е от 9:30 ч. до 11:30 ч. и от 18:30 ч. до 20:30 ч. Адрес на учебната зала: гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б. Телефон за контакти +359 888 81 11 17.


Заплащането за участието е предварително, поради ограничеността на брой участници в групите. Цена за единично посещение е 15 лв., абонамент за един месец (6 занятия) – 55 лв., абонамент за 3 месеца (18 занятия) – 145 лв.
Наши банкови реквизити са:  Център за личностно и професионално развитие „Интеншън скуул”,  IBAN: BG62 STSA 930000 172 146 31, BIC: STSABGSF, при  Банка ДСК, Участие в курс „Активно здраве”, предплащане от (трите имена  и телефон на участника).


Учебните дни през месец септември 2010 г. ще бъдат публикувани на сайта на Център за личностна ефективност www.effecenter.com след 15 август.  Участниците, предплатили своето участие, ще се известяват предварително за всички планирани промени и допълнителни мероприятия.


БЪДЕТЕ АКТИВНИ И ЗДРАВИ
ЗАЕДНО С НАС И ДРУГИ ПРИЯТЕЛИ
НА КУРСА „АКТИВНО ЗДРАВЕ”!

 

 

Как миналото изгражда нашето бъдеще?

Искате ли да разберете как случките от миналото се отразяват на настоящето и на бъдещето ни? Да откриете каква е ролята на миналия опит в изграждането ни като личности? Да се научите, с помощта на няколко прости правила, да превръщате миналите грешки в бъдещи успехи?

И всичко това без да излизате от дома си!

Станете част от иновативната програма от уеб семинари на психолог Ирина Недялкова. Първото занятие на тема "Как миналото изгражда нашето бъдеще" ще се проведе тази събота - 31 юли от 20 часа. Тъй като броят на участниците е ограничен, побързайте да заявите участието си на телефон 0888 81 11 17 или на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

Тренингите на Център за личностна ефективност из цяла България

София, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Варна, Велинград... За сега това са градовете, които Ирина Недялкова редовно посещава, за да провежда своите професионални обучения. С нейна помощ младите мениджъри по продажби в банките намират за себе си най-точното поведение в конфликтни ситуации. Хората често бъркат конфликта с кавгата и съперничеството и реагирайки неправилно, хабят силите и емоциите си напразно. Контролът върху емоциите е задължителен и благодарение на професионалните съвети на Ирина, е абсолютно постижим.

продължава>
 

НОВО! Детска лидерска програма „Светът е в твоята длан”

           Във всяка човешка дейност успехът е сумата от множество слагаеми: теоретичната подготовка на човека, неговите практически навици, умението за организация, комуникативните възможности, личностните качества и др.

          Съвремените образователни институции не успяват да ни научат на продуктивна комуникация, организация на времето, целенасочено поведение... Или поне да ни дадат представа за нашите способности, особености, възможности и да разяснят, как да ги използваме в живота си за да го изживеем с по-голяма полза за себе си и обкръжаващите.

 Тези сериозни пропуски в създаването на жизненоважни за всеки навици се попълват с помощта на специализирани тренинги и семинари за личностно и професионално развитие.

Предлагаме на Ваше внимание уникална специализирана учебна програма за деца "Светът е в твоята длан".


Тази учебна детска програма няма аналог не само в България, но и по света. За първи път младите хора ще научават правилата на живота и успешната самореализация не по болезнения начин "проба-грешка-проба", а от професионални треньори - психолози и педагози.  Те ще имат възможност да навлязат в живота, притежавайки ценните знания за:

  • кои са техните силни и слаби страни, способностите и дарби, каква е отредената им посока в живота. Това ще стане на базата на професионални психологически тестове и създаване на психопрофил;
  • как да избират своите цели и как да ги осъществяват. Всяко дете ще води дневник, в който ще записва идеите си, а после ще следи тяхната реализация;
  • как да се отнасят с грижа към тялото, сетивата и психиката си. Детето трябва да отделя поне 30 минути на ден, за да ги укрепва и да не се разболява; 
  • как да контролират емоциите си и да реагират спокойно и разумно. Специални практически упражнения ще ги научат на това;
  • как да подобряват паметта, концентрацията и вниманието си;
  • как  да общуват безпроблемно в семейството и с приятелите;
  • как по-добре да организират времето си за да е достатъчно за всички набелязани занимания;
  • как да обичат и да разбират другите хора, за да получават по-голямо удоволствие от своя живот.

Програмата ще се провежда за деца от три възрастови групи в рамките на две седмици както следва:

- деца от 1-ви до 4-ви клас:  занятията ще се провеждат от 7 до 16 юни по 4-ри часа на ден с динамични почивки;

- деца от 5-ти до 8-ми клас: занятията ще се провеждат от 21 юни до 2 юли по 4-ри часа на ден с динамични почивки;

- младежи от 9-ти до 11-ти клас: занятията ще се провеждат от 5 до 16 юли по 4-ри часа на ден с динамични почивки.

Количеството на участниците в групата е от 10 до 15 човека.

Водещите на програмата: психолог-преподавател, бизнес-треньор Ирина Недялкова и ресурсен педагог Надежда Василева.

Таксата за участието е 240 лв. Предвиждат се отстъпки при предварително записване и за семейства с две и повече деца-участниците в обучението.

Записването за участието е предварително до попълването на съответната група.

Не се колебайте да ни потърсите за повече информация и записване на тел.  0888 811 117 – Ирина Недялкова

 

Обучения

Начало Новини