ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Нежната сила - уникален тренинг за жени

Всяка жена притежава собствена уникалност. При някои това се забелязва веднага, но при други, уникалните качества са скрити в дълбините на душата, притиснати под тежестта на съмненията, отговорността, разочарованията и самотата...
Често, без дори да си даваме сметка, се въвличаме в игра не по нашите правила в един свят, управляван от мъже... Следваме измислени идеали и се изгубваме все повече и повече. Затова не намираме нито истинския си път, нито собствения си начин за реализация. Проваляме взаимоотношенията си с другите, губим си времето, вместо да вървим нагоре, преминаваме през живота с горчивината на разочарованието и усещането за несъбудени и скрити възможности...

Ние ви предлагаме професионално съдействие на психолог Ирина Недялкова, преподавател с дългогодишен опит в провеждане на оздравителни учебни програми и тренинги за личностно и професионално развитие.
На базата на своите обширни познания в психосоматиката, поведенческата психология и психологията на личността, тя създава уникална учебна програма за жени „Нежната сила”, където в конкретен вид с помощта на практически техники и упражнения помага на участничките за кратък срок да извършат дълбока позитивна промяна, както в своята психика, така и в своя живот.

Вместо обичайните теоретични съвети на психолозите, вие на практика ще се научите как да преборите проблемите на века:

-    потиснато самочувствие;
-    ниска самооценка;
-    висока тревожност и раздразнителност;
-    бърза уморяемост;
-    ниска мотивация за живот;
-    проблеми в общуването и изграждането на взаимоотношения в семейна или делова среда;    
проблеми в кариерното израстване;
-    постоянен недостиг на време и средства;
 неудовлетвореност в интимната сфера.

 Тези практически методики ще бъдат освен атрактивно поднесени, но и полезни за всяка будна жена, не спряла да търси възможностите за по-добро личностно развитие и начините за реализация на своите планове!

 


   Теми на обучението:

-         от какво зависят успехът и реализацията на една жена;
-         природните способности на участниците, как да ги използваме и причините за предишните несполуки;
-         формиране и реализиране на конкретните стратегически и тактически цели за по-добър живот;
-         повишаване на вътрешната самопреценка и подобряване на външната визия;
-         подобряване на взаимоотношения в семейство, колектива и интимния партньер;
-         подобряване на състоянието на здравето и повишаване на жизненност и ефективност;
-         основните принципи на ефективното планиране и организацията на времето, усилията и парите;
-         упражнения за:
·        Укрепване на тялото и неговото енергийно състояние;
·        Повишаване на жизнения тонус и позитивно отношение към живота;
·        Решаването на проблеми в интимна сфера, подобряване на функционирането на   интимните органи ;
·        Подобряване на кожата на лицето;
·        Промяна на чертите на характера, укрепване на личния имидж;
·        Изграждане на хармонични взаимоотношения в семейна и делова среда;
·        Изграждане на ценностната система и планиране на време и финанси;
·        Развитие на памет, концентрация, внимание и творческо креативно мислене.

 Как се постигат резултатите?

Чрез динамичен групов тренинг с използване на мини - лекции, тестиране, самоанализ, визуализации, гимнастики, масажи, упражнения и индивидуални консултации.
 
Кога и къде се организира?
 
В градове София, Пловдив и Варна.
 
Как да се включа за участие в програмата?
 
С предварително записване и предплащане на 50 % от такса за участие.
 

Занятията ще се провеждат в 2 последователни дни по 6 часа с 1 час обедна почивка;
Такса за участие: 100 лв.;
Начало на курса можете да видите ТУК;

Телефон за контакти +359 888 811 117. 

А сега малко повече подробности!  

„Нежната сила”

Вървиш навела глава, ръцете ти вероятно са заети с пазарски чанти, а главата, разбира се с мисли – сега ще сготвя вечерята, после ще се погрижа за децата, ще поизчистя и ще легна рано. Утре в 7 е първата ми среща в работата, а и онова заседание... И така мисъл след мисъл, ден след ден, нощ след нощ. Живот след живот?... Жалко, но нямаш няколко живота! Точно този е твоят, тук и сега! Не е ли време да откриеш смисъла, хармонията и спокойствието, да усетиш нежната сила, че си жена, да обикнеш повече себе си и заслужено да вдигнеш глава?

Бъди себе си!
А сега си представи, че си на едно красиво място... Измисли си го, създай го специално за себе си, възнагради се с него! Там ти си очарователна, изключителна, неповторима. Ти чувстваш как природата е дала точно на теб силата и изкуството да обичаш и да бъдеш обичана, да създаваш деца и да се грижиш за тях, да бъдеш муза и да твориш, да си кралица и да управляваш света! Усети ли? Харесва ли ти?
Заедно можем да направим това красиво място твой истински дом. Професионални тестове ще ти покажат кръгло ли е твоето колело на живота или в него доминира нещо за сметка на другото. Ще получиш ценни насоки за професионално определяне, оценка на твоя темперамент и характер, определяне на твоите потребности. Стилист ще те посъветва как да подбереш гардероба и цялостната си визия не само с оглед на външния вид, а и на вътрешните подсъзнателни потребности. И в резултат на това, ще сияеш!

Бъди силна!
Овладей въздуха, водата, огъня и земята, подчини ги на своите цели, накарай ги да те изпълнят с хармония. Специални техники и упражнения ще ти помогнат да бъдеш здрава и уверена, да се почувстваш силна и независима.

Бъди богата!
И понеже знаем, че битието определя съзнанието, ще получиш полезни, практични съвети как да управляваш финансите в семейството, за какво и как е разумно да харчиш, от какво и как би могла да печелиш... Това ще те направи по-богата във всеки един смисъл на думата.

Бъди разумна!
Жените често сме романтично лекомислени и преди да преценим добре ситуацията се хвърляме в нея, а това води често до разочарования и болки за цял живот. Има начини да ги избегнеш- като се научиш да гледаш реалистично на живота, да анализираш всяка ситуация, всяка мисъл чрез фактите, които я потвърждават или опровергават. Няма да отнеме толкова време и усилия, колкото лекуването на наранена душа, нали?

Бъди обичана!
Осъзнавала ли си, че проблемите в любовта и несподелената любов всъщност често са резултат от твоето лично нехаресване и неуважение. А умееш ли самата ти да даваш безусловна любов? Отговорила ли си си на въпросите: заради какво се обичаш и как си го показваш, зачиташ ли собствените си интереси и грижиш ли се добре за себе си? Попитай се сега: какво би харесала в един мъж... Ще се окаже, че точно тези качества липсват в твоя собствен характер. Повярвай, ти можеш да го усъвършенстваш!
А чувала ли си за славянска магия за любов? Знаеш ли как да накараш само чрез концентрация и мисъл мъжете да те забелязват и желаят? Умееш ли да използваш силата на центровете в женския организъм – точките на страстта, копнежа, майчината обич, кокетството, любовта, романтиката? Извън всякаква мистика, съществува комплекс упражнения, които те правят съблазнителна и уверена.

Бъди здрава!
Всички знаем: здрав дух в здраво тяло. Ако душата ни боледува, рано или късно това разболява и тялото. Щом сме решени на промяна обаче, няма невъзвратими неща и няма болка без лек. Освен промяната в нагласите и целите, ще ни трябва и промяна за тялото. 18 древни магически упражнения „Червеният дракон Ци Гун” помагат на дишането, гъвкавостта, женствеността, енергичността и дори на зрението. Отнемат само 15 минути, а дават сила, самочувствие и здраве за цял живот.

Бъди спокойна!
Животът стана сложен и динамичен, често се чувстваме безсилни пред проблемите, объркани в решенията и...безкрайно уморени. Никой не е казал, че животът е безпроблемен или лесен, но има начини да противодействаш на напрежението и стреса като запазиш увереност, спокойствие и оптимизъм дори при сложни ситуации. Като откриеш хармонията и силата в себе си... Като знаеш как да степенуваш по важност задачите си. Като създадеш своя женски кралски щит срещу проблемите по пътя към мечтите си и ги сбъднеш! Като не забравяш нито за миг – точно на теб е дадено най-силното оръжие на земята – нежната сила. Използвай я!

„Спечели пари и свободно време”

Дойдоха времена, в които жените трябва да се справят успешно с много повече неща от майчинството и въртенето на домакинство. За самите нас днес, да си стоим вкъщи съвсем не е достатъчно. Стремим се да се съревноваваме с мъжете при отговорни професии, при взимане на категорични решения, при заемането на високи постове... И често пъти го постигаме – колко министерски кресла за заети от жени, при това не само у нас.
Ако искаш да разбереш не само тънкостите във владеенето на парите, но и в разпределянето на времето, през което да ги изкарваш, тази програма е за теб! Лесни и удобни, научно и практически подтвърдени похвати ще ти покажат възможностите за набавяне и увеличаване на най-важните жизнени ресурси – парите и времето. С нас ще укрепиш и увеличиш жизнената си енергия, при пълно съобразяване с психическите и физиологически женски особености. И още – ще те научим как да създаваш взаимоизгодно сътрудничество при реализация на поставените задачи.
Тези знания и умения ще те направят значително по-свободна и ще ти позволят да реализираш смело и успешно своите жизнени намерения!

„Най-обаятелната и привлекателната"

Всяка жена заслужава да се чувства така! Това ни е отредено от природата. А щом се почувстваш най-обаятелната и привлекателната, по-лесно ще се реализираш в една от най-важните житейски роли – тази на любовница и съпруга.
Ние ще ти помогнем да разбереш:
Как да покажеш вътрешната си красота и как да подобриш външната.
Как да избереш, привлечеш и да задържиш един мъж – спътникът в живота.
Как да намериш силите за успех, да развиеш енергетиката на тялото и да контролираш емоциите.
...Както и някои практически хитринки от десетки поколения жени от цял свят, успели да направят щастливи себе си и своите избраници.
Създаването на щастлива и силна двойка е задачата на това обучение. Искаш го за себе си, нали?


 

 

 

 

 

 

 

Обучения

Начало Курсове Програми за жени Нежната сила - уникален тренинг за жени