ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Ефективно решаване на проблеми, свързани с неправилна самооценка

 

 

Омръзна ли ви да отстъпвате, да преглъщате, да се отказвате от своите планове, да се страхувате и да проточвате нещата и времето от своя живот? Тогава замислете се за своята самооценка и заповядайте на семинара за решаването на тези проблеми:

„КАК ДА УКРЕПИМ СВОЯТА САМООЦЕНКА И ДА СПРЕМ ДА СИ ПРЕЧИМ В ЖИВОТА“.

Програмата на семинара ще включва отговори на следните въпроси:

  1. Защо ни пречи лошата самооценка и как разрушава живота ни:

често зад лошия късмет или негативната реакция на другите стои нашият собствен проблем с лошата самооценка. Семинарът ще ви даде по-широк и обективен поглед върху проблемите във вашия живот и методите за тяхното разрешаване.

  1. Нивото на вашата самооценка може да е по-различно от вашите представи:

понякога оценяваме поведението си като ефективно, но всъщност безоснователно отстъпваме пред проблемите, понякога страдаме от прекомерно завишените си  очаквания и перфекционизъм...  Професионалното тестиране на характера ще  ви помогне да осъзнаете истината: кога сте изправени пред наистина сложни обстоятелства и кога просто се предавате заради ниска самооценка.

  1. Това самооценка ли е или спомен за чужди проблеми:

вече всички знаем, че първите седем години неосъзнато формираме базови убеждения за себе си и света. Това могат да бъдат като случайни проблемни ситуации, в които попадаме, така и постоянен стрес поради проблемно поведение на близките и значимите за нас в този период хора. Годините летят, опитът ни нараства, но детското мнение за себе си остава непроменено! В хода на обучението вие ще успеете да намерите негативните неосъзнати убеждения, да оцените тяхната справедливост и да се справите със своя вътрешен враг, който спира вашето движение напред.

  1. Наистина ли оценяваме това, което познаваме:

всеки от нас е едно  уникално творение на Природата, а тя е много внимателна към своите ресурси – и винаги създава само това, което носи полза. Колко често не успяваме да намерим своето истинско призвание само защото сме убедени в предимството на качествата на другите, без да познаваме своите предимства! На семинара вие ще се запознаете с основните типове характери и тяхното истинско предназначение за изграждането на успеха на цялото човешко съобщество. Ще разберете, какво предсавлявате от себе си и какво е вашето предимство пред другите хора.

  1. Много ли искаме от живота, че се страхуваме да ни откаже:

как да избираме своите цели, как да преценяваме тяхната истинност и реалистичност, как да не се превърнем в празни мечтатели или обикновенни подражатели и как да следваме своя курс в бурното житейско море – това са въпросите, на които ще успеете най-после да отговорите като резултат на това обучение.

  1. Нека да фрмираме новото убеждение за себе си и да го изпратим в дълбините на своята личност:

мъдреците казват, че хората правят грешки заради липсата на нужната информация. Сега вие можете да използвате информацията, която получихте по времето на семинара, и да си кажете обективно , че това, което представлявате от себе си е достойно за уважение, помощ, обич и реализация. Няколко специални техники ще ви помогнот да интегрирате това убеждение в своето подсъзнание, така че да промените своето ежедневие към повече радост и успех!

  1. Да помогнем на другите да приемат нашата промяна и да я закрепим още повече:

Колко често се предаваме, защото другите отказват да повярват в нашите планове?! Ще ви разкажем как да презентирате себе си и своите убеждения за да получавате подкрепа на хората и да им помагате да вярват в вашия общ успех!

Това обучение ще ви даде възможност да се разделите със своите съмнения по отношението на безусловната ценности и актуалност на вашия живот и по този начин ще ви отвори нови пътища и възможности в живота! Ние ще ви помогнем с удоволствие да го постигнете!

Семинарът ще се проведе на 5 август в гр. София в Руския културно-информационен център на ул. Шипка 34.

Началото на семинара е 10-00.

Условието за участие е предварително записване с внасянето на такса за участие  60 лв до 3 август включително и 75 лв в деня на семинара.

По всички въпроси относно участието в семинара можете да се консултирате на тел. +359 888 81 11 17.

 

Ще се радваме да бъдем заедно по време на вашето вълнуващо пътешествие към себе си!

 

Обучения

Начало Курсове Програми за жени Ефективно решаване на проблеми, свързани с неправилна самооценка