ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Възстановяване на зрение - оздравителен курс

Знаем колко е важно да виждаш добре - не само в буквалния смисъл, но и в метафоричния. При първия случай би премахнал физическия дискомфорт на диоптрите, болките, паренето, уморяването на очите, а във втория - би видял къде си психически нестабилен и какво те е довело до влошаване на зрението. И в двата случая обаче, има възможност за корекция и ние ти даваме решението в нашия нов оздравителен курс.
Човек гледа неправилно на някои заболявания като на зла участ, на която не може да се повлияе. Защо смятаме, че организмът сам знае как да "излекува" една рана например и търпеливо чакаме тя да зарастне, а не му се доверяваме при други заболявания?!

 

Какво предлагаме?

Оздравителен 6-дневен курс с преподавател психолог Ирина Недялкова. Упражнения за укрепване и възстановяване на зрението. Индивидуален анализ на участниците и премахване на причината за влошеното им зрение. Често за влошеното зрение са виновни чисто физиологични причини като пренапрягане на очните мускули или генетична предопределеност. Но, дори и да не го осъзнаваме напълно, зад страданията на тялото ни стоят страданията на душата ни. Първопричината за заболяването обикновено е психологична травма, състояние на потиснатост, раздразнение, стрес. А зрението като най-фино сетиво реагира на тези провокации веднага.


Ние ти предлагаме един уникален курс, защото обединяваме психологическите състояния с физическото укрепване и работим за оздравяването на двете!


Как ще го направим?

С доказали ефективността си упражнения и терапия, оформена в авторска методика за подобряване на зрението:

- Възстановяване на природния имунитет;

- Укрепване на очните мускули чрез финни психо-физически упражнения;

- Разблокиране на опорно-двигателния апарат;

- Премахване на психически травми, свързани с влошаването на зрението;

- Изграждане на здравословни навици;

- Изчистване на организма с помощта на лесни и достъпни методи;

- Укрепване на психика;

- Подобряване на общо състояние и тонуса на организма.

Какви са резултатите?

Гарантираме подобряване не само на зрението, но и на самочувствието и качеството на живота, като цяло. Всеки участник в курса получава и методически указания как да си помага сам до пълното си излекуване. Занятията се провеждат в рамките на 2 седмици в удобни за посещения дни:

- петък от 18:00 до 21: 00;

- събота и неделя от 10:00 до 13:00.


Дата на започването можете да видите ТУК.
Такса за участие: 150 лв (ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА САМО ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ!).

Участниците на обучението имат и допълнителна безплатна консултация с преподавателя една седмица след края на проведеното обучение.
Телефон за контакти, записване и предварителна консултация: +359 888 81 11 17.
 


 

Обучения

Начало Курсове Оздравителни програми Възстановяване на зрение - оздравителен курс